På jakt etter ny nettside?

Derfor kan du stole på oss

Å ha en god nettside er viktigere enn noen gang. Nettsiden du er inne på nå er en av våre største kilder til nye kunder, så verdien av dette skjønner vi godt hva er. Mojo Media er et lite byrå med store muskler, basert i Ålesund. Med vår spisskompetanse innewebdesign og digital markedsføring, lager vi nettsiden som er best for din bedrift. 

En nettside basert på dine behov

... og som når bedriftens mål

Det er viktig at prosjektet skal baseres på brukernes behov og dine forretningsmål. Enten du er på jakt etter en enkel hjemmeside, en landingsside til en kampanje, eller et større utviklingsprosjekt med grundig SEO-optimalisering, tekst, foto og video, er vi her for deg.

Ikke bare et pent design

... men også en nettside som konverterer

Å lage en nettside som ser bra ut kan alle gjøre. Det vi mener skiller klinten fra hveten innen webdesign, er effekten av sluttproduktet. Derfor higer vi etter at våre nettsider skal levere best mulig effekt for din bedrift. Selvfølgelig i tillegg til et pent design.

Alt du trenger fra A til Å

... uten å sprenge markedsbudsjettet

Vi leder prosjektet fra A til Å, og gjør hele jobben med design, produsering av fengende innhold, SEO-optimalisering, og selvfølgelig lansering av nettsiden. Vi kan også bidra med design av logo og visuell profil dersom dette er noe din bedrift trenger.

DETTE FÅR DU MED

Nettside til bedrift

fra Mojo Media

Enkel administrasjon og innsikt

Før lansering av den nye nettsiden vil du få tilgang til kontrollpanelet. Her kan du selv enkelt administrere din egen nettside, publisere nyheter og blogginnlegg, og få innsikt i trafikken gjennom det kraftige verktøyet Google Analytics.

Rediger nettsiden selv

Vi synes ikke at du skal måtte være avhengig av oss for å gjøre endringer på din egen nettside. Gjennom kontrollpanelet vil du og dine kollegaer få muligheten til å enkelt redigere nettsidens tekst og bilder.


Ved lansering av hvert prosjekt tilbyr vi alle våre kunder en kostnadsfri opplæring i hvordan bruke plattformen.

100 % skreddersydd

Fremfor å følge en standard mal på nettsidene vi lager, skreddersyr vi basert på din merkevare, bransje og behov.

SEO

Gjennom et stort fokus på søkemotoroptimalisering (SEO) sørger vi for at din nettside er godt synlig på nettet.

Analyseverktøy

Å kunne se trafikken til din nettside er svært nyttig. Vi gir deg tilgang til en full oversikt over statistikk og analyse.

100 % mobilvennlig

Selvfølgelig.

Support

Vi tilbyr alle våre kunder tilgang til support, både under og etter lansering.

Innholdsproduksjon

Dersom det er ønskelig, stiller vi med produksjon av alt innhold: Foto, video og tekst.

PROSJEKTER

Ting vi har gjort